top of page
Keti Koti Tafel decor

ma 01 jul

|

Amsterdam

Keti Koti Tafel voor bedrijven | Keti Koti Dialoogfestival

Samen streven we naar een samenleving vrij van discriminatie en racisme. Schuif aan op maandag 1 juli en doneer een stoel!

Keti Koti Tafel voor bedrijven | Keti Koti Dialoogfestival
Keti Koti Tafel voor bedrijven | Keti Koti Dialoogfestival

Tijd en locatie

01 jul 2024, 17:00 – 20:00

Amsterdam, Floraweg 200, 1032 ZG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

>>>KLIK HIER, SCHUIF AAN EN DONEER EEN STOEL<<<

We moeten de stenen uit het verleden oprapen, zodat onze kinderen er niet over struikelen.

Op zondag 30 juni tot en met dinsdag 2 juli vindt het Keti Koti Dialoogfestival plaats in Amsterdam Noord!   

Wat is het Keti Koti Dialoogfestival? 

Tijdens het Keti Koti Dialoogfestival herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij. Dit doen we door tijdens een 3-daags dialoog festival elkaar in gesprek te gaan. In totaal zullen er 3 verschillende dialoogtafels plaatsvinden. Na afloop is er een terugkomdag om na te praten, ideeën uit te wisselen en om samen nieuwe plannen te maken. Aan een dialoogtafel nemen altijd 100 mensen deel en iedereen heeft zijn/haar eigen gesprekspartner. De tafel begint met een verbindend openingsritueel, daarnaast serveren we een 3-gangenmenu, en wordt de muzikale omlijsting verzorgd door het koor Fri Ye Ye.    

Thema en Doel

Het thema van het festival is: 'Ruimte geven en ruimte nemen: hoe doe jij dat?'. Tijdens een gestructureerde dialoog worden persoonlijke herinneringen, ervaringen en gevoelens gedeeld. Dit met als doel om meer empathie en compassie voor het perspectief van de ander te creëren en voor het behoud van een vreedzame, democratische en rechtvaardige samenleving.   

Hoe kun je als bedrijf meedoen? 

Als bedrijf heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de Keti Koti dialoogtafel op maandag 1 juli. Je levert als bedrijf daarmee een bijdrage aan de gemeenschap in Amsterdam door een of meerdere stoelen te doneren. Je koopt een stoel voor jezelf, en daarmee ook voor een bewoner aan een andere tafel. Door een stoel te doneren geef je een bewoner de kans om deel te nemen aan de dialoog en samen te werken aan een sterke, inclusieve gemeenschap.    

Meer informatie over het doneren van een stoel vind je op de volgende pagina: https://www.ketikotitafel.nl/doneereenstoel     

Wil jij ook meehelpen met het oprapen van de stenen, doe dan mee en laat je steun zien voor een gemeenschap die elkaar ondersteunt en verbindt. Samen maken we Amsterdam-Noord sterker. Schuif aan op maandag 1 juli en doneer een stoel!

Het Keti Koti Dialoogfestival

Deze tafel is onderdeel van het progamma tijdens het Keti Koti Dialoogfestival. Het Dialoogfestival vind plaats van zondag 30 juni t/m dinsdag 2 juni. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit evenement

bottom of page