top of page
Keti Koti Tafel decor

di 02 jul

|

Amsterdam

Proef de vrijheid tijdens ons diner buffet | Keti Koti Dialoogfestival

Samen streven we naar een samenleving vrij van discriminatie en racisme.

Proef de vrijheid tijdens ons diner buffet | Keti Koti Dialoogfestival
Proef de vrijheid tijdens ons diner buffet | Keti Koti Dialoogfestival

Tijd en locatie

02 jul 2024, 18:00 – 19:00

Amsterdam, Floraweg 200, 1032 ZG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

>>> MELD JE HIER GRATIS AAN <<<

Proef de vrijheid tijdens ons het diner buffet

Geniet van onze huisgemaakte Heri heri (vis of vega), een kleurrijke Afro-Surinaamse maaltijd met verschillende aardvruchten met Bakkeljauw (gezouten vis) of Jack fruit (vega). En peper en zuur voor liefhebbers. Om vervolgens af te sluiten met Bojo, als dessert. Een heerlijk toetje van geraspte cassave, kokos, rozijnen en suiker.​

Wat is het Keti Koti Dialoogfestival?

Het Keti Koti Dialoogfestival staat in het teken van het oprapen van de stenen uit het verleden, om te voorkomen dat straks onze kinderen er ook weer over struikelen.

Tijdens het Keti Koti Dialoogfestival herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij. Dit doen we door tijdens een 3-daags dialoog festival met elkaar in gesprek te gaan. In totaal zijn er 3 verschillende dialoogtafels en is er een feest. Na afloop is er een reflectiedag om na te praten, ideeën uit te wisselen en om samen nieuwe plannen te maken.

Deze tafel is maakt onderdeel uit van het progamma tijdens het Keti Koti Dialoogfestival. Het Dialoogfestival vind plaats van zondag 30 juni t/m dinsdag 2 juni. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit evenement

bottom of page