top of page
Keti Koti Tafel decor
VERHUUR VAN HET HUIS VAN DE DIALOOG

Verhuur van het Huis van de Dialoog

Welkom bij het Huis van de Dialoog, een inspirerende locatie waar maatschappelijke impact centraal staat. Hier organiseren we evenementen die gericht zijn op dialoog, verbinding, diversiteit & inclusie, en kansengelijkheid.

Wat is het Huis van de Dialoog?
Het Huis van de Dialoog is een initiatief van Stichting Keti Koti Tafel. Wij bieden ruimte voor evenementen die de kracht van dialoog benutten om positieve veranderingen te bevorderen. Onze locatie is ideaal voor organisaties, stichtingen en groepen die een inhoudelijke focus hebben op maatschappelijke thema's.

Wat bieden wij aan?

  • Locatie voor maatschappelijke evenementen: Onze ruimtes zijn speciaal ontworpen om evenementen te faciliteren die maatschappelijke impact nastreven. Of je nu een conferentie, workshop, seminar of dialoogtafel organiseert, wij hebben de perfecte omgeving.
     

  • Diensten op maat: Naast zaalverhuur bieden we ook externe catering en ervaren gesprekshosts aan om je evenement tot een succes te maken.
     

  • Ondersteuning en begeleiding: Ons team helpt je bij het plannen en uitvoeren van je evenement. Met een standaard intakeformulier zorgen we ervoor dat we jouw doelen en behoeften begrijpen en hierop inspelen.

Wat maakt ons uniek?

  • Focus op dialoog en maatschappelijke impact: Wij verhuren onze ruimtes uitsluitend voor evenementen die bijdragen aan verbinding, diversiteit & inclusie, en kansengelijkheid.

  • Ervaren organisatie: Stichting Keti Koti Tafel heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van betekenisvolle dialogen en evenementen.

  • Inspirerende omgeving: Onze locatie biedt een unieke sfeer die bijdraagt aan diepgaande gesprekken en positieve verandering.

Heb je interesse?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke en impactvolle ervaring wordt.

Contactgegevens

Kom langs en ontdek de kracht van dialoog bij het Huis van de Dialoog. Samen creëren we een betere en inclusievere samenleving!

FLB_20190706_O8A3706_edited.jpg
TEAM & STICHTING KETI KOTI TAFEL
Mercedes-Zandwijken-584x875_edited.jpg
Mercedes Zandwijken

Founder & Algemeen Directeur

Mercedes noemt zichzelf samenlevingstherapeut. Naast het organiseren en faciliteren van Keti Koti Tafels geeft zij workshops en advies op het gebied van het inrichten van dialogische processen. 

uva_personalimage.jpg
Machiel Keestra

Co-founder  

 

Mede-initiatiefnemer  en facilitator van de Keti Koti (Dialoog)Tafels. Central Diversity Officer van de UVA en assistent professor, Interdisciplinary Studies

Foto-Elias-768x1024_edited.jpg
Elias Simonse

Opleider & Catering

Opgeleid in het dekoloniaal denken en moderniteit aan de Roosevelt Academy in Middelburg en systemisch werken. 

IMG_4753_edited.jpg
Julie Ruf

Productieleider & trainingen

Naast de productieleiding van de Keti Koti Tafels en zorgt Julie voor de back office. Hiernaast werkt zij als projectmedewerker Educatie & Participatie bij Theater Na de Dam.

Salwa Jabli_edited.jpg
Salwa Jabli

Marketing & Communicatie

 

Naast haar werk bij de Keti Koti Tafel is zij kunstenaar, initiator, creatief producent en bestuurder in een breed cultureel veld.  

SLP_Esther_Captain_21-x-315-cm_sRGB_Low-res_edited.jpg
Esther Captain

Voorzitter Stichting Keti Koti Tafel

 

Esther is historicus en Senior onderzoeker bij KITLV

 

IMG-20210327-WA0001.jpg
Frank von Winckelmann

Penningmeester Stichting Keti Koti Tafel

Frank is historicus.

bottom of page