top of page
Keti Koti Tafel decor

Essentiële voorzieningen

Dit document beschrijft de minimale vereisten voor het opzetten van een cateringlocatie. Het biedt een overzicht van de essentiële en optionele benodigdheden om de catering soepel te laten verlopen, inclusief de benodigde apparatuur, voorzieningen, en logistieke voorbereidingen.

 

Het doel is om ervoor te zorgen dat alles wat nodig is voor een succesvolle cateringdienst beschikbaar is, zodat zowel het personeel als de gasten een optimale ervaring hebben.

Minimale benodigdheden catering

  • Afwas gelegenheid: Spoelkeuken/ professionele vaatwasser + vaatwasmiddel

  • 3 stroompunten op in ieder geval 2 aparte groepen

  • Waterpunten in de buurt van cater locatie

  • 2 Rolcontainers of karretjes voor het laden en lossen

  • 6 meter aan tafel voor chafing dishes en om op te werken

  • 1 aparte extra tafel om sambal en zuurgoed op uit te stallen

  • Vuilnisbakken

  • Schoonmaakspullen. Bezem, stofzuiger, trekker, dweil + emmer,

  • schoonmaakmiddel etc.

​

Optioneel

  • Oven

  • Magnetron

  • Keuken

  • Dienbladen

  • Afgeschermde plek; plek uit het zicht voor de karretjes en kratjes

​

Overige benodigdheden

  • Karaffen (2 per 4 personen)

  • Glazen

  • Tafels en stoelen

  • Witte tafellakens (mag van papier)

  • 2 vrijwilligers

​

Techniek

  • 2 microfoons

bottom of page