top of page
Keti Koti Tafel decor

di 02 jul

|

Amsterdam

Rondleiding | Keti Koti Dialoogfestival

Samen streven we naar een samenleving vrij van discriminatie en racisme. Aarzel niet, meld je aan en maak deel uit van de dialoog.

Rondleiding | Keti Koti Dialoogfestival
Rondleiding | Keti Koti Dialoogfestival

Tijd en locatie

02 jul 2024, 13:00 – 20:00

Amsterdam, Floraweg 200, 1032 ZG Amsterdam, Nederland

Over het evenement

>>> MELD JE HIER GRATIS AAN <<<

Schuif gratis aan bij onze tafel!

Voel je welkom om deel te nemen aan de Keti Koti dialoogtafel. Samen streven we naar een samenleving vrij van discriminatie en racisme. Aarzel niet, meld je aan en maak deel uit van de dialoog.

Wat is een Keti Koti dialoogtafel?

Bekijk deze video uit de KRO-NCRV serie "Uit de kramp" van Sosha Duysker, om een idee te krijgen van wat een dialoogtafel precies inhoudt.

Wat is het Keti Koti Dialoogfestival?

Het Keti Koti Dialoogfestival staat in het teken van het oprapen van de stenen uit het verleden, om te voorkomen dat straks onze kinderen er ook weer over struikelen.

Tijdens het Keti Koti Dialoogfestival herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij. Dit doen we door tijdens een 3-daags dialoog festival met elkaar in gesprek te gaan. In totaal zijn er 3 verschillende dialoogtafels en is er een feest. Na afloop is er een reflectiedag om na te praten, ideeën uit te wisselen en om samen nieuwe plannen te maken.

Deze tafel is maakt onderdeel uit van het progamma tijdens het Keti Koti Dialoogfestival. Het Dialoogfestival vind plaats van zondag 30 juni t/m dinsdag 2 juni. Klik hier voor meer informatie.

Deel dit evenement

bottom of page