top of page
Keti Koti Tafel decor

Corona-proof de Keti Koti dialoog aangaan

De sociale afstandsregels dwingen ons om nieuwe manieren te vinden om met elkaar in gesprek te raken, om voeling te houden met maatschappelijke ontwikkelingen, om de persoonlijke band met collega’s en vrienden niet te verliezen. Aan uw eigen eettafel met familie en/of vrienden eten en een ongewoon gesprek voeren? Ook in de huiselijke kring heeft het zin om middels het delen van ervaringen, gevoelens en inzichten stil te staan bij de geschiedenis van ons gedeelde slavernijverleden en de nawerkingen ervan.

De Keti Koti Dialoogtas biedt een bijzondere en beproefde mogelijkheid, om thuis uw eigen Keti Koti Tafel te dekken, en een ervaring op te doen die eerder bij velen een diepe indruk heeft achtergelaten.
Toen wij vorig jaar vanwege de corona-pandemie met beperkingen werden geconfronteerd hebben wij een volledig nieuw corona-proof aanbod gecreëerd. Met de door ons ontwikkelde Keti Koti Dialoogtas hebben op 1 juli 2020 een recordaantal van 2.000 deelnemers thuis tegelijkertijd hun eigen dialoogtafel kunnen houden, begeleid door onze live-gestreamde Keti Koti Tafel vanuit het Theater aan het Spui. Dit jaar zullen wij onze activiteiten dan ook opschalen en willen wij 10.000 tassen verspreiden over het hele land en wederom een Nationale Keti Koti Tafel online faciliteren.


Dit succes van de Keti Koti dialoogtas is niet onopgemerkt gebleven en wij hebben dan ook veel steun en medewerking gekregen om dit jaar rond 1 juli maar liefst 20.000 deelnemers te bereiken voor een Keti Koti dialoog over de vele sporen die het slavernij en koloniale verleden heeft achtergelaten!


Inhoud tas & thema

Naast pindasoep en boyo-cake voor 2 personen bevat de dialoogtas alle ingrediënten voor een Keti Koti Tafel: kokosolie en kwasi bita (bitter hout) voor de rituelen; een Keti Koti Tafel handleiding met toelichtingen; het dialoogthema en -vragen. Hiermee kunt u in principe de Keti Koti Tafel geheel zelfstandig uitvoeren en de speciale dialoogvragen met uw gast(en) bespreken. Typische Keti Koti thema’s gaan over onderwerpen die velen bezighouden, zoals: Stilzwijgen versus burgermoed, De moed om jezelf zijn hoe doe je dat?, Ruimte geven en nemen hoe doe jij dat?


Bijzondere samenwerkingen

De receptuur van de Surinaamse boyo-cake en de regie van het bakken is in handen van de befaamde patissier Cees Holtkamp uit Amsterdam, culinair Parool-recensent Gilles van Loo en t.v.-kok Ramon Beuk. De Surinaamse pindasoep wordt naar onze receptuur vervaardigd door de soepfabriek Bicro. Bij de productie van de tassen zijn verder vele studenten betrokken van diverse MBO opleidingen in Amsterdam w.o. de afdelingen banketbakker en facilitair.Met duizenden aan de Keti Koti Tafel via livestream!

Om de gesprekken thuis te faciliteren zullen wij wederom vanuit een bijzondere locatie in het land online een Keti Koti Tafel houden, zodat u desgewenst virtueel kunt ‘aansluiten’ bij de overige duizenden deelnemers. Bij deze online dialoogtafel zullen muzikale intermezzo's, korte persoonlijke verhalen van prominente Nederlanders en onze toelichtingen voor een afwisselende ervaring zorgen.

 

Bestellen

Het bestellen van uw Keti Koti Dialoogtassen is vereist en kan uitsluitend via dit officiële bestelformulier. Let op! Bestellen is mogelijk tot en met 19 juni 2021. Heeft u vragen? Mail ons via info@ketikotitafel.nl of ons contactformulier op de website.Kommentare


bottom of page